bleeding banyak masa awal kehamilan tapi tidak sakit

Saya terus pergi ke hospital sebab bleeding banyak dari 6w sampai sekarang 8w dah. Tapi scan, janin dah ada heartbeat. Masa scan, rahim dikelilingi dengan darah beku. Doktor pon tak tahu sebab apa. Dia suruh buat scan setiap minggu. Ada yang sama pengalaman macam saya tak? #firstmom #firstbaby #ingintahu #pleasehelp #bantusharing

1 Trả lời

please info sape sape pernah macam saya? baby macam mane kesudahannya?