Nescafe

Saya teringin sangat nak minum nescafe.. Agak2 kalau seteguk dua tu boleh tak? Huhu 12 weeks pregnant..

27 Các câu trả lời

klu teringin tu minum laa sis oii satgi sampai ke sudah pulak kempunannya

Boleh. Kecuali kalau sis hb low. Tak digalakkan and sebolehnya elakkan.

Boleh je minum nescfe sis... Tp klau nk mnum i gula, elakkanlah..

bole je mnum..tp jgn kerap laa..dlu nurse ad bgtau dgn sy..

Boleh minum secawan sehari kalau xde mslh hb rendah

Masa sy preggy alhamdulillah xde effect minum nescafe 🤭

5y trước

Dah dua tiga hari gtau husband teringin nescafe.. Td dia beli..sekarang ni jadi berat hati nak minum ke tak.. Tp nescafe tu x pekat pun.. Cuma risau.. Huhu

bole .. tp gap kan atleast 4jam lepas amek pil ..

Bole sis stakat 2teguk bukn 2cawan hehehe

janji seteguk dua je.. jgn byk..

Boleh tapi jangan minum banyak