Teringin nk minum nescafe (38week)

38 week pregnant ada effect apa apa tak kalau kita minum nescafe 3 in 1 ? Saya jarang sangat minum , selalu minum pun time buatkan untuk husband itupun seteguk dua je sebab memang husband pun tak bagi ambil minuman yg berkafein ni , setakat rasa rasa tu bolehlah. Tapi harini tekak teringin pula nak minum banyak sikit dari seteguk duaa tu 😭 #pleasehelp #ingintahu

7 Các câu trả lời

bagi saya boleh minum minuman berkafein cuma jarakkan waktu masa nak makan ubat contoh ubat iron tambah darah. Saya ni 36 minggu tiap hari minum teh o/kopi o 😂 alhamdulillah tak ada apa apa masalah lagi. bacaan gula & tekanan darah tinggi pun okay, hb pun elok cantik

Sy hritu try mnum kopi juga sbb teringin sngt 😂 lepas mnum tu, lmk x blh nak tdo. Pg tu bby lambat bgerak jd risau pulak, then tghri bru bby start aktif mcm biasa. Tkt jd nya😂 kandungan 36weeks +

sy selalu je minum nescafe alhamdulillah okey je bacaan gula pun okey.skg dah 38w2d.. boleh je kalau awk nak minum tp tgok jugak dgn awk punya kesihatan

Sy 3rd trimester ade je minum kopi secawan kdg 2 cawan 😂 tp okey je xde ape2 pn.. cume time trgn skali tu jela.. pastu xminum dh

12mo trước

Hehe.. xde ape pn.. blh je minum skali skale..

Doctor pakar O&G sy kata klu setakat 3in1 nescafe tu boleh je minum sehari sekali.. Jangan byk sangat dalam sehari..

sy pun tringin sgt nk mnum caffeine time pregnant ni tp suami mmg xbg , latte pum xbg 🥲 tahan jela

sya mnum neskafe sya mnth2 smpi skrg angin