Tak selera makan

Saya tengah menyusu anak umur 1 tahun 8 bulan 26 hari . Dalam masa yang sama tengah pregnan anak ke 2 , 7w kalau ikut dari hari first last period . Saya tak selera nak makan . Tapi anak dalam kandungan dan menyusu perlukan nutrient. Sekarang ni saya lebih ke arah makan buah atau roti je. Tak apa ke tak makan nasi sangat sesekali ? Masa anak pertama saya takde apa apa masalah, selera makan pun okay, aktif kehulu kehilir . Yang ke 2 ni nak buat apa pun tak larat. Cepat betul lemau . Perlu ke mandi garam & ais untuk segarkan semula badan ya ? Time pregnant ni jadi tak boleh nak tahan sejuk pula untuk mandi ais & garam.

1 Trả lời

blh ambik protein y lbh..klau blh minum susu..minum je.nasi x wajib cube ambik mknn lain..klau blh mkn pasta ke..mee..mkn sup daging ngn mee pun ok.betul peknen ni lain2..ada y ok n ada y kurang selesa