Selera makan

hi mummy.. Ada tak mummy2 yg preggy 1st trimester tak ada selera makan even 1 keping roti.. Saya 2 minggu ni xlalu nak mkn ap2 pun.. loya dia lain macam.. Kalau xloya jadi pening.. Ada tak mummy2 kene macam saya.. Ada tips nk bgi selera naik?. Kesian juga dekat baby xdpt nutrient and vitamin yg cukup..

2 Các câu trả lời

Kdg turun berat lgi.. sbb d dlm satu hari tu asyik nah muntah je even xmakan ape2.. air kosong pon bole buat kta muntah..

5y trước

betul tu.. sy kdg pun mcm tu

Dah try makan pasta, buah2, sayur ?

5y trước

Nanti try ye. Janji makan. Jangan biar perut kosong.