Pam susu perahan

saya tengah buntu untuk penjadualan perah susu. Sy seorang guru kafa yang mana saya hanya bekerja selama 3 jam setiap hari selama 5 hari. Di sekolah pula tiada peti sejuk mungkin boleh bawa cooler bag? Adakah perlu saya mengepam susu saya seperti saya berada di rumah, kerana saya menghabiskan masa selama 3 jam di sekolah. Jika saya perlu mengepam, bape kali sehari saya haru mengepam dan berapa jam Saya harap ad yang dapat membantu saya, terima kasih sangat2.

1 Trả lời

Salam. Kalau 3 jam sahaja boleh pam sekali. Tapi bergantung kepada demand anak dan ibu rasa kosong tak breast bila sekali pam. Cuba dulu ya. Berapa jam tu 1/2 jam pun cukup kedua-2 breast kalau rasa breast tak sakit bila dah pam tu. Tapi kalau 1/2 jam tak okay bagi gap sambung 1/2 jam lagi ke.