hamil tetapi kluar darah

saya telah disahkan mengandung selama 6 minggu,namun begitu saya telah mengalami pendarahan yang sedikit selama 3 hari....pada hari pertama darah yang sedikit kelihatan cair 'spotting' dan empat hari berikutnya hanyalah sedikit sahaja dan berwrna merah coklat.

6 Các câu trả lời

Kena pegi klinik atau hospital sis.. Jgn tunggu byk hari.. Nanti doc check & kalau perlu doc akan bg ubat kuat rahim.. Bila dpt ubat kuat rahim tu kena mkn ya sis.. Dan byk kan "bed rest".. Biar kandungan & badan sis kuat smula..

Sis sepatutnya dari hari prtma pndrhn sis da jumpa dkt. Sis sda ambl asid folik?

Ade perempuan mengandung tetap period ade

4y trước

Tq sis

X norma. Kne rujuk hospital

Better consult a doctor.

Better to see doctor