Cek upt bila bila masa

Saya telah cek upt pada awal pagi semalam..kemudian result dia positif.if da positif,boleh tak saya cek upt lagi sekali pada waktu petang atau malam?? Mohon bantu sebab takut result salah🙁

1 Trả lời

biasanya kalau check urine pagi positif dan line terang.. takda masalah nak check waktu ptg atau malam.. tp kalau line kedua kabur.. biasanya result yg akan dpt kalau check ptg atau malam samar2.. nnti mommy jd risau hati... tp jgn risau kalau badan mmg da ada hormon hcg tu insya Allah naik double line cuma terang dgn tak terang je 😊 moga ada rezeki mommy 😊