Pengalaman guna UPT

Ada x pengalaman ibu2 sini, mula2 cek upt result jadi negative..selepas bbrpa jam, tiba2 ada double line tp samar sangat..cek bbrapa hari kemudian btul2 pregnant?

3 Các câu trả lời

pernah juga . dlm seminggu tu sy check setiap pagi upt orng kata hcg pagi tu kuat tpi sy nmpk ja 1line terus sy buang kat smpah toilet . makin pelik bila hari ke 11 lewat period tu perut rasa cram , payudara sakit sngt , bila bersama suami pula sakit sngt kat perut tu .. hari ke 12 tu sy check ptg ehh double line .. sdgnkn urine ptg kan hcg dia tak kuat sngt .. ni terus terang double line . tak puas hati tu pegi bongkar smpah cari upt yg dah test rupanya ada 3 upt dah double line . alhmdulillah kdnungan skrg dah 32week .

2y trước

Wah,tahniah.. semoga d permudah proses bersalin kelak.. jaga diri ibu🤍

Sy pernah mcm ni juga,time tu check -ve, keesokan pagi saja2 tgk balik,da timbul line +ve tp sgt2 kabur…lepas tu few days later sya check lagi, n mmg confirm pregnant☺️

1y trước

Sye try mlm tdi pkul 9cmtu xde Line esok syg bgun ade

Kalau check bkn guna air kencing first bangun tidur mungkin result negative