Pregnant or period?

Saya dah lewat period 10 hari, bila buat UPT 3 hari berturut semua nampak positive. Kalau ikut 1st day last period, dah masuk 5w3d tapi saya pergi scan tapi doc tak nampak kantung. Kemudian saya dah start ada darah mcm period juga. Saya risau dan confuse adakah ni period atau tak. And if pregnant kenapa banyak darah mcm period 😭

2 Các câu trả lời

Mungkin chemical pregnancy. Kalau keluar darah sikit tu normal. Kalau banyak macam period tak normal means kandungan tak menjadi.

hi mommy. memang cycle menstrual regular ke? pernah lewat tak sebelum ni?

2y trước

Hai, haah always regular. Tak pernah lambat macamni. Pagi tadi saya test pakai clearblue dia kata pregnant 1-2w tapi dh start mcm period. Saya check hospital dia buat test upt negative pulak