Awal kehamilan

Hai kalau ikut last period saya 15/10 ,then saya cek upt kemudian double line..saya buat scan perut tak nampak then buat tvs pun masih tak nampak .ikut kan macam dalam 4/5 week usia kandungan.adakah normal??

2 Các câu trả lời

4/5w tak perlu buat scan lg. buat diri sendiri risau je puan. unless ada bleeding atau sakit yg abnormal baru pegi buat scan.

2y trước

Terima kasih awak bagi kata kata semangat.awak doakan saya yer❤️

tak boleh nampak lagi sampai 8th week

2y trước

Tq yer sis.sebab ada orang scan perut tak nampak lagi tapi bila buat tvs baru nampak..tapi saya dedua buat masih tak nampak lgi