Stress mom

saya tak tahu ini bagus for baby or no sbb masih selalu menangis pun tak tahu menangis sbb apa i takut itu boleh effect bagi baby …#firstmom

6 Các câu trả lời

Sy sangat2 lah emosi pregnant kalini. Stress, over react, nangis sedih macam2 lah. Since the day i know im pregnant. Sy kena hina dgn family suami, suami sendiri hina, suami curang. I have all the reasons in the world to be sad. Sy cuma berharap dan berdoa baby keluar nanti bukan sejenis cry baby je, and easy to take care of sbb i ve been thru so much on this pregnancy. Tiap kali checkup alhamdulillah Allah jaga baby, baby is fine, she s growing well inside. Kalau awk mmg ada benda utk bersedih, bersedih lah. Tp jgn sampai xmakan xminum, Allah sngt2 jaga sayang kita ibu2 hamil, org2 terianiaya. But if it just your hormon, kbai.🙃

Sama. Tade apa pun tiba-tiba rasa sedih dan stress. Kalau menangis tu kadang2 bukan sedu je, tapi nangis sungguh-sungguh sampai penat. Tak dapat makan pun terus rasa sebak. Ni tengah taip pun rasa nak nangis T.T

2t trước

normal la tu...

Stress mom, selalu menangis is not good lah samada hamil atau tak. Let's talk to your trusted person; contoh: kaunselor Memang boleh beri kesan pada janin jika kerap stress.

2t trước

Do you know, menangis dua kali sari is a good moisturiser for your skin and making your skin glow naturally.

jgn sedih nti baby pon sedih mcm2 blh jadi nti.jgn stress.pergi la keluar jln2 amik angin ke mkn ke

2t trước

mybe stress sbb letih ya sy 22weeks masih kerja

Kalau boleh sis jgn lyn sgt. Bykkan rest / mkn / jln / shopping buat diri tu happy☺️

Ya sis