Saya keliru

Saya tak dtg period 8 hari...sptt nya 9/1 ni tdi period...bbrpa hari sblm period ada rasa sakit mcm nk senggugut xkuat sangat..bila dh smpai tarikh tak ada darah period...2 hari lpas tu check upt 1 line terang 1 lgi tu lama bru ada tu pun samar2...tkt upt tu slh..breast ada sakit...bhgian bawah sblh kanan ada sakit mnja2 smpai kaki lenguhh...sakit mcm tu je..nk kata pregnant xda bnyk simptom...saya keliru...prnh ada sejarah gugur 2 kali last year and 2019..blh bagi nasihat atau pendapat ibu2 skalian#seriusnanya #bantusharing

1 Trả lời

tkpe sis. cek upt lagi seminggu. bykkan rehat. Sy pnh gugur thun lps. skrg 2nd bby hrp baik² jela

4y trước

saya prgi kk tdi cek upt negatif scan tak ada apa2..kosong doktor ckap