Pusat Berdarah

Saya tadi mandi, pastu keluar darah di pusat. Darah2 beku ada juga tapi kecik2. Darah nya pekat merah dia. Pastu selesai solat semua rasa macam basah2 je dekat perut. Dan saya tengok ada keluar darah lagi. Terkejut tengok darah tu. Nak tanyalah pada yg pernah alami atau pakar bab ni. Normal ke macam tu? Ke ada something wrong pada kita atau baby?

17 Các câu trả lời

Esok luangkan masa g kk tpt sis checkup pun bole..request nk jmpa doc..kalau nurse tanya kenapa bgtau la cerita sbnr..kalau saya jd sis sy tak bertangguh da..sbb 1st time plak dgr pusat bdarah ni..lagi xsenang hati sebab ada baby pulak dlm perut..

5y trước

Saya nak pergi tapi husband belum gaji lagi. Nak keluar ke klinik atau hosp terdekat makan masa 2 jam setengah. Lagipun kita takde transport sendiri. Saya pun risau sgt tapi semoga Allah lindungi anak ni. Terima kasih atas perhatian.

Ape2 pendarahan xleh nk tggu2.. Kalau syg kandungan tu laa.. Jgn nk tggu mlm laa.. Nk tggu esok laa.. Benda cmni kene cepat..

sis, doktor kata apa tentang pendarahan kat pusat tu? risau saya baca, tak pernah dengar. harap baby dan sis okay

1st time dgr sis.. Tp kalo dah blarutan..elok sis g hosp @ bla sis g kk rujuk dgn nurse....takut jd apa2 kan...

First time dgar pusat brdarah, better brjumpa dgn doktor dgn segera sis... Bimbang jugak

5y trước

Terima kasih sis.. Inn Shaa Allah secepat mungkin.

Kalo boleh, pegi la spital secepat mungkin. Bleeding kan, risau jugak. Huhu

Rasanya better pergi jumpa doktor terus. Sebab kita pun tak tahu kan.

5y trước

Sama sama. Moga baby sihat je 🤗

Lebih baik , refer kk trs. Atau prgi hsptl untk rwtn sgra.

Better refer dgn hospital terus sis..risau pulak dgr..

5y trước

Inn Shaa Allah sis. Seceoat yg mungkin. Sebab sekarang tggu husband gaji minggu depan. Nak keluar sini jauh ke klinik. Makan masa 2 jam setengah. Terima kasih sis Amy.

Pergi hospital secepat mungkin