jahitan terbuka

hello... hari ni hari ke 5 sy berpantang... bersalin normal.. tadi cek jahitan kat kemaluan, doktor kata jahitan tercabut.. jahitan sy mmng byk sbb masa meneran, sy ada terangkat punggong.. masa tu dh xsedar terangkat punggong bagai.. lps baby kluar bru perasan ada terangkat punggong masa meneran.. ?okey, jd doktor suggest jahit semula.. hmm, tp sy kata tggu dlu.. (ngilu yg jahit 5hari lepas pun belum lg)? ibu2 kat sini ada x pengalaman yg sama macam sy, ada x cara lain yg berkesan selain jahit semula? kalau blh xnak dh kena jahit.. ?

1 Trả lời

Bidan saya cakap berendam dengan air garam suam untuk bagi luka cepat baik . Saya tak buat sebab luka saya okay je . Tapi ada customer bidan tu yang buat and memang dorang cakap tak pedih dan luka jadi okay

5y trước

blh try...