Week 6 pregnancy tapi tak ada simptom morning sickness normal ke?

Saya sudah 6 minggu hamil, tapi belum ada simptom morning sickness normal ke?

41 Các câu trả lời

sy dah beranakkkk takde langsung morning sickness since day 1 tahu prggnt. anak first anak second mmg tkdeee morning sicknesss. ITS TOTALLLYYY NORMAL. Takde masalah jangan mengundang masalah. syukurrr sebab boleh jalani kehidupan harian seperti manusia biasa tanpa sakit sakit 😵‍💫

sy, alhamdulillah dari awal sampai skrg ni, 11 week... xde morning sickness... harap takde sampai bersalin... Aamiin 🤲🏻 ... sbb senang nak buat keje... tp, tu lah... bdn cpt sgt penat, rase nak baring & tido je 😅... kat tmpt keje sama, kat rumah pon sama 😅...

saya awal2 dulu tkde morning sickness, demam panas jeh 2 minggu 😂😂 lepas tu mula tkde selera makan , baru start mual n mcm2 bnda alahan bau la apa bnda la ... skrg 12 w ok dah Alhamdulillah... tapi best juga takde morning sickness 🤣🤣🤣 jealous la

normal. ada mommy yg masok 2nd trimester baru lalui. ada mommy masok 8w keatas baru lalui. ada mommy sampai bersalin xde morning sickness pon. mcm sy alhamdulillah both pregnancy journey sy xde morning sickness sampai sy bersalin

Saya anak 1st dan 2nd memang lembik awal pregnant. Tak boleh masak, muntah sampai lembik. Memang turun berat. Alhamdulillah, sekarang dah 8w tak rasa lagi morning sickness teruk, just sakit pinggang je kadang2. Harapnya sampai bersalin lah 😊

Saya sampai sekarang dah 38 week tak pernah rasa loya atau mengidam. 1st trimister tu jaa selera makan hilang. Lepas tu alhamdulillah rasa macam tak pregnant pun. Cuma makin hari badan rasa berat ja 😂 doakan saya dlancarkan bersalin nanti

1y trước

aamiin.. semoga urusan puan berjalan dengan lancar

Normal awak. Ada yang datang lambat, ada yang takde morning sickness langsung, ada yang on/off macam suis. Semua ni normal. Pastu, nama je morning sickness, tapi petang tengahari tengah malam buta pun boleh jadi.

saya scnd pregy nie tiada morning sinkness tapi kena sembelit teruk..doktor kata itu pun dia kira alahan...ikutkan hati saya lebih rela kena morning sickness daripada sembelit nie..mnangis dalam toilet😂

Bersyukur la sis..hehe..sy awal2 bgtau husband, pass alahan kt dia..dia pon muntah2 bape kali je..lps tu dh ok..alhamdulillah xde alahan, cuma perut xselesa je masa awal2 dlu..skrg dh 16weeks dh rase dh..

Normal. Awal lagi sis 😂 Kantung baru nak terbentuk tu. Masuk 9-10week dah ada janin tu time tu akan start changes dekat badan. Lepas tu mmg kaw2 ler. Apa pun enjoy your pregnancy. Take care