Week 6 pregnancy tapi tak ada simptom morning sickness normal ke?

Saya sudah 6 minggu hamil, tapi belum ada simptom morning sickness normal ke?

41 Các câu trả lời

Alhamdulillah lega rasa bila ramai komen cakap normal pregnant takde alahan.. saya skrg 8w takde alahan apa2.. cuma malam macam susah nak tidur, kerap terjaga dan breast rasa sakit...

Samalah sis, saya pun alhamdulillah tak ada morning sickness ni.. Smpaikan rasa pregnnt ke tidak ni..haha, sebab rasa mcm biasa ja.. Kecuali sakit pinggang gitu jela..

1y trước

InshaaAllah dipermudahkan segala urusan kita semua hingga bersalin baby yg sihat ya❤️

sy dr awal kehamilan sampai akhir kehamilan tidak pernah mengalami morning sickness. Bersyukur lah tidak ada morning sickness. Sy 3 org anak mmg tidak pernah melalui situasi itu🥰

normal je. saya 8w keatas baru teruk alahan skrg 15w pun masih ada. depends sis, setiap mommies tak sama. enjoy while you still can, inshaAllah baik2 je semua

sama kita sis.ank² yg lain masa pregnant xde morning sickness jgk.. kat tempat keje pn lincah buat kerja smpai member yg selalu igtkn awk tu pregnat🤣🤣..

1y trước

😄😄

Sy pun sama dh nk masuk 6minggu. Alhamdulillah, tapi dh standby kan aid band n minyak untuk relief morning sickness supaya tak de laa last mint nk cari

Saya dh 34weeks, tk pernah ada morning sickness, tk pernah muntah tk pernah pening, cuma dh 33w je baru rasa sakit belakang, mengah, penat

Jangan diminta hahaha. Saya cakap macam ni la masa awal2 pregnant. Lepastu. Nahhh sampai 5 bulan morning sickness hahahahaha 😂😂😂

Yes normal. Morning sickness is not the only pregnancy symptoms. 😊 Saya sendiri takde morning sickness dari awal sampai bersalin.

normal. sbb sy dulu xde morning sickness. cuma badan rasa letih. rasa nak baring je. maybe sbb penat bekerja.