Haii momy saya nak meluah

Saya stress nenek saya meninggal 13/7 hari tu saya nak cium nenek saya mertua laju halang cakap tak boleh sebab mengandung... masa tu husband saya ada kat tempat solat lelaki... saya pulak tengok nenek saya mandi... Saya nak je mengadu kat husband tapi husband kalau marah mak dia lain macam saya taknak la husband derhaka dengan mak dia sebab saya.. saya jadi serba salah.. tapi adat mak mertua saya belampau ii...

1 Trả lời

Takziah... Teruskan doakan keampunan, rahmat, afiyah dan kemaafan untuk nenek awak. Mudahan Allah gantikan kehilangan dgn yg lebih baik drpd sisi-NYA