BLEEDING 5 weeks

Saya start spotting tengah hari 21-3-2030 sampai petang. Tp pda malam harinya sy bleeding darah macam period beserta ketulan darah sehingga sekarang (jam10.29 malam 22-3-2020) Tengah hari tadi sy dah pergi ke klinik and doc bg ubat kuat rahim dan suruh rehat. Sy bleeding and ada rasa sakit sikit2 Doc cakap kalau esok masih bleeding dan sakit sangat dia suruh refer hosp. Nak tanya ada ibu2 yang sama pengalaman mcm sy ? Apa perlu buat ? Sebab sy bleeding tp tak sakit sangat. Normal ke bleeding awal kehamilan dan first time pregnant ?

2 Các câu trả lời

Sangat x normal. Saya ada pengalaman. Finally gugur. Semoga kandungan awk kuat. Kna terus ke hospital dgn segera

Tak normal. Better awak terus refer to hospital.bawa buku pink kalau ada.