Sayur

Saya skrg ngndung 12w..mmg tgh fasa alahan..makan pn apa je boleh makan,kdg tu xde la berkhasiat pn..selera xde..makan apa yg boleh je la..sy ni mmg xmkn sayur dr dulu smpai skrg..start kahwin baru mula makan.tu pn sikit je buat ada2(sbb suami paksa?) sayur ni pnting kan utk baby juga.. tp nak paksa makan pn,,mg minta muntah je la kan..ada ke mommy2 lain cm sy..makan apa ya utk gantikan sayur?? Bahaya ke kalau kita ni xmkn sayur waktu prggy?

1 Trả lời

Sis mkn syur yg blh sis mkn la.. timun ke bayam ke yg blh telan..

5y trước

Huhu.. sis ambk air Horlicks pon blh.. yg syur2 lain tu cuba2 jela, mkn x sllu pon xpe.. 😅