Apa Effect Kalau Result BSP Xcantik

Saya skrg on BSP 7 point. Tp result xcantik. Ada 3.9 ada yg 6.9.. Nk tanya ada effect ke kalau result xcantik? Kena bersalin awal ke? Btw sy skrg 34 weeks.

2 Các câu trả lời

Result tak cantik tu yg mcm mana? Berapa result sis? Kalau tggi sgt, doc akn on metformin, kalau x turun jugak, maybe kena on insulin.. kena serah diri on due utk induce kalau x bersalin lg sbb xnk baby besar & nk elakan cser..

5y trước

Fasting & pre bed sis? 3.9 utk pre lunch tu rendah, predinner 6.9 tu lebih sikit je drp range..

Selalu kalau ada kencing manis doktr x kan bg lebih 40weeks..kena pksa bersalin..

5y trước

Gdm on diet pun tmasuk ke?