tahan sakit

Saya skrg 16 w, perut still sakit rasa cam tercocok² sampai saya nangis sbb x tahan , nak Kate cm kembung ye jgk..perut sakit dah beberapa hari Kene tak ilang² sampai satu badan lemah nak berljn lemah smua lemah lah..biase ibu mengandung Kene cm tu ibu² tahan atau pie klinik ??? Pastu dah sakit perut tak selesa tu kan nanti Smpai ke pinggang sakit dye..skrg NIE mmg2 lemah bdn sbb sakit perut sbb kembung je ape eth..normal kah?

2 Các câu trả lời

mcm sya aritu .. sya bwk ke hospital , diorg msokkan air dan bgi ubat tahan skit .. ubat mual .. mungkin puan tgh mual , bnyak mkanan x dpt msok .. tu yg skit x de mkn .. mungkin laa 😊

4y trước

kalau mcmtu , better ke klinik terus .. jgn biarkan .. tkut nanti melarat ke bnda lain pulak😄

Kalau tak tahan better refer doc