Assalamualaikum

Assalamualaikum. Saya pregnant 10weeks tetiba tadi rasa sakit pinggang + sakit perut 😭. Tak tahan rasa sakit tu sbb apa ye🥺. Tetiba je rasa sakit. Boleh ke mntak ubat tahan sakit dkt hospital?

1 Trả lời

Jmpa doktor trus sis.. tkut mcm kes sya dlu.. ingtkn sakit biasa skli tiba2 bleeding.. p hosp doktor cek kguguran pdhl x buat krja berat pun

1y trước

Itulah risau jugak sbb tetiba dtg sakit pinggang tu. Tapi ni mcm tak rasa sakit dah pinggang tu. Normal ke ye?