Saya 2 hari lagi nk period , test opk ni positive ke negetive ? Nk check upt tkut..

Saya skit pingang , breast , dh smngu n skit prut on off mcm sengugut

Saya 2 hari lagi nk period , test opk ni positive ke negetive ? Nk check upt tkut..
11 Các câu trả lời

opk neg , simptom pregnant dan priod sama je awak . sy pun mcmtu dlu , stiap kli nk due priod smggu da skit breast , perut cramps..beria laa cek upt tp hampa . tp sy ni jenis hati batu . sy cek je upt tiap bln Walaupun keputusan neg . tp masa sy pregnant , simptom sy stu je . skit breast . cek upt saja saja . lepastu terkejut double line . kalau nk kepastian , awak cek je upt ..guna dip n tell accurate . kalau pregnant alhamdulillah , smoga ada rezeki awak bln ni . aamiin.

sakit breast, pinggang,cramp on off tu boleh jadi awak nak period...sbb awk x xdelay period lagi Kan..jadi Kalo awk xperiod baru check upt..nak check skrg boleh je tapi Kalo result 1line jgn sedih la....mcm sy jugak Kalo 1minggu lagi nak period memg perut,pinggang,breast ni sakit semcm je...

Nak tau hamil guna upt. Kuatkan semangat. Reda dgn apa jua result. Buat upt selepas beberapa hari lewat haid. Yg OPK ni sy pun tak tau nak komen sbb saya nak tau result, tengok je pek OPK tu. Lgpun, waktu subur rendah 2 hari sblm dtg haid.

Masih negative sbb line sblh tak terang .Opk ni kena terang dua .Kalau upt plk terang satu lagi satu samar2 tpi still nmpk tu baru la pregnant .Tunggu je nanti due period dtg ke tak .Kalau sampai 5 6 hari tak dtg baru check lagi

kalau opk ni kira negative ye. sbb tanda yg tu lagi samar.kalau positive tu kene yg sebelah max tu lagi terang atau dua2 sama terang.

Cek je upt pastu jgn stress2 insyallah ada rezeki tu

Tahniaahhhh... positive dh tu awak

1y trước

Ya opk wak .. yaka tq 😘

negetif sis

Negatif sis

Negative