sape pernah mengidam pakai inai.hehe

Saya share sbb ramai mommiey kat sini. Mane tahu kalo ade yg mengidam nk pakai inai,lgi2 yg peknen ank pompuan tu..mcm sy dulu.hehehe . Sapa yg mengidam tu or yg berminat boleh la pm ,just tekan je link ni https://wa.me/60134133081 untuk sebarang pertanyaan, insyaallah saya akn balas dlm masa 24 jam...btw ade freegift menanti anda ??,kalau nak cuci mata boleh ke ig @red_henna_by_republic

sape pernah mengidam pakai inai.hehe
1 Trả lời

Sy dlu pun mengidam pakai inai. Tp nk inai yg tumbuk. Sb nk bau daun inai tu sendiri. 😅😁...