Bersalin minggu ke berapa?

Saya seorang isteri yang bekerja dan menetap di Selangor. Bercadang nak balik bersalin dan berpantang di Terengganu, jadi nak tanya minggu ke berapa patut saya balik ya? Ada tak pengalaman ibu ibu yang balik bersalin di kampung halaman? Sebab saya dah kena merancang untuk hantar permohonan cuti, perlukan bantuan dan nasihat dari ibu ibu yang berpengalaman.

1 Trả lời

tye doc yg checkup awk tu. anggaran weeks ke berapa agak2 bby keluar, so boleh start amek cuti 4 to 5days before due tu.