due date

Assalamualaikum semua, saya tinggal terengganu dan bercadang nak bersalin kat perak .agak nak balik perak tu eloknya sebelum due date tu sebulan ke setengah bulan ?dan saya balik naik bas. #firstbaby♥

2 Các câu trả lời

sy stay selangor.. nk bslin kt kmpg di perak..sy cdg nk blik kmpg 36w atau 37w..hrp2 ok jelaa..semoga dipermudahkn urusan sis ya..

Xda yg boleh hantarkan ke sis ? Naik bas ni biasa laju n lonjak2 skit. Trhntak2 jugak..

5y trước

aik terimakasih sis , inshaAllah doakan baik² ..😊