kandungan melebihi 40 minggu

saya sekarang mengandung anak pertama.. hari ni kandungan 40 week.. sekira nya saya x besalin tarikh due,apa patut sy buat??

9 Các câu trả lời

sama lah saya dah 40w 3d ..masa due mmg akn jumpa doktor ..dan doktor akan bg lagi masa 6d bergantung pada kandungan ..jika oke doktor akan extend

sama laa dengan sayaaa... hari dah tarikh due.. puas dahhh pujuk tak nk kluar2 jugakk...

Doc akan bg ms seminggu dua lg. Selalunyalah..Cuba mkn nenas, pujuk baby..

2y trước

saya pon sepatutnya harini dh bersalin tp tetiba je positive covid...skrg dh day 2 kna kuarantin dkt hospital..pg td cek jaln bru 3cm... harap2 cepat la bersalin

sme mcm sya 40week 2day..esk dktor bgi tarikh msuk wad dh

sama . harinie pun sepatutnya due date sy . doktor bg tempoh seminggu .

2y trước

sy pun sama tarikh mcm puan..15/4/2023 ni serah diri

sy pn 40 week 2 hr ari ni..esok baru jmpe doc...

sy pun kandungan dah masuk 40 weeks 6 days

3y trước

dah bersalin ke puan?

smaalab saya due 8/9 . dktor bgi sminggu lgi .

2y trước

Alhmdulillah..thniah puan❤️sy msh mnunggu nie hah sbb sy pn 40w1d arini..

doc akan bg masa