Dah masuk 40 minggu

Hi ibu2, nak tanya ada ke hamil anak pertama lebih pada tarikh jangkaan? #firstmom #ingintahu apa patut buat selain berehat?

2 Các câu trả lời

ade je..sy dulu ank 1st 40w4d baru bersalin 😊 dulu kemain risau, mcm2 exercise buat..last2 turun darah, trus g spital n proses bersalin mmg x lama..ni sy tggu masa jgk, ank ke3 tp xnk kuar lg..39w4d dh 😊

2y trước

aamiin yra 🤲🏻 tq awk 😊

saya bersalin ngam2 40minggu.. tapi keluar sehari selepas due date.. biasa kk Akan pantau Kita n bagi TARIKH untuk serah diri..

2y trước

smelaa , saya 40w 2d da , esok check up xtau mcm mne 🥺