Adakah normal tidak mengalami alahan yg teruk pada trimester pertama

Saya sekarang hamil 11minggu anak pertama..adakah normal jika saya tak mengalami apa2 alahan yg teruk..saya rasa kadang2 je loya..dn adakah saya akn mengalami alahan yg teruk pada second trimester??harap sesiapa kongsi pengalaman dengan saya..terima kasih

18 Các câu trả lời

Normal. Saya sampai bersalin tiada alahan. 😉

3y trước

alhamdulillah saya dh selamat brsalin 4 bulan yg lalu..sepanjang pregnant langsung xde alahan atau mengidam ap2..semua mcm biasa

Normal sis.. Sy pun xde alahan.. Alhamdulillah

3y trước

alhamdulillah saya dh selamat brsalin 4 bulan yg lalu..sepanjang pregnant langsung xde alahan atau mengidam ap2..semua mcm biasa.

normal sis , saya sampai bersalin x de alahan 😊

4y trước

terima kasih..semoga saya mcm sis juga.Aamin

Ank lelaki perempuan?

2y trước

perempuan..

normal ba

normal