trimester 3

Saya sekarang dah masuk 35w tak apa kh bila saya beli² barang persediaan untuk si kecil?

14 Các câu trả lời

Kna beli dh time nie.. sy sampai nurse tanya slalu.. dh siap belum..dr week 30 nurse tanya.. time tu x prepare apa lg. Jenuh ajak suami.. dh laa musim PKP..

4y trước

betul.. saya masa 28 w tu nurse dah tanya dah beli barang2 baby belum.. sebab 37 w tu dah katanya boleh sangat standby masuk beg dalam kereta😂

Saya kalau dah masuk 30w saya dh gelabah kalau 1 barang saya xbeli lagi. Ni nak masuk 23w.. Herm.. Xckup lagi brang tpi beli dah sikit2

35week dah okey sangat utk prepare semua barang lengkap. Klau baru 3 week dah siap prepare tu dasyat jugak la 🤭🤭🤭

Klu sya sebelum 6bulan dh complete. Bli sikit2. Tunggu cuci je lagi. Prepair awal takut baby nk keluar d luar jangkaan

Saya start beli baby 6bulan lbh sis, better awal sis. Nk prepared smua tu bkn senang lau dh last minit😅😅❤

Sis beli awal lge bgs....sy dlu 14weeks barang dh lengkap....lge bgs sis beli sikit2 jdi x terasa pengeluaran

Saya 5 bulan da start beli sikit2...sekarang 32weeks mmg xlarat da...jalan sikit g keje pon da mengah...huhu

Sy start 20week dah beli sikit2 skrg Saya 22week semua dah lengkap tggl bl brg untuk berpantang je🤭

Beli je sis..sya trimester 2 da beli...23weeks..x nk last minit nk beli..nti susa nk gerak

Spatutnya dh kena siap semua brg2 awk dn Baby..ms ni brg2 tu patut dh packing dlm bag