Was was nak ke hospital

Saya sekarang 37 minggu 3 hari .. hari ni saya rasa badan saya letih sangat dan perut kejap rasa sakit macam menyucuk² tapi tak ada keluar tanda apa².. baby kadang mengeras lepas tu okay.. saya jadi was was nak owrgi ke hospital.. ibu² ada tak sama macam saya ..

2 Các câu trả lời

salam, tumpang tnya juga..if ada sakit bwh perut tu tnda2 juga ke..sbb dh dua hri mcm ni..lps tu bby ok je..time tdo sakit blk.. #37w1d

4y trước

alhamdulillah tahniah sis, selamat berpantang..doakan sy pulak yee..hrini sy sempat gi berjalan,sb takde lg tanda2,dpt bby ape boy ke girl?? 🥰

klau baby mngras stiap 5 mnit dikuti dngn rsa sakit pingng dh tnda² tu sis. tpi kalau mngras selang jam tu normal.

4y trước

terima kasih sis 😊