Sakit perut

Assalamualaikum baby 37 2day perut Sakitt sangat” Ada kah tu tanda bersalin Tapi Belum Ada keluar tanda apa” lgi kadang Rasa nak membuang tpi tak juga cuma nya sakit Perut yg teramat please bantu #babyfirst #tolongsharing

4 Các câu trả lời

sbnarnya sakit perut ataupun contraction adalah tanda bersalin. Bkn pecah ketuban atau turun darah je tanda. Setiap kali rasa sakit, kena record. Berapa jarak masa sakit, sakit berterusan atau hilang lps sejam dua.

jika kerap sakit better jumpa dokter..saya 34 minggu sakit perut sangat,mengeras banyak kali pukul 3 pagi pukul 5 .40 dh bersalin..baby x ckup bulan tpi nasib baik semua ok tiada masalah

2y trước

ya masa Smpai hospital nurse cek dh buka jaln

Saya pun 37 mnggu da ad rse sakit perut jgk mulas2 mcm period pain tu .. tnda2 pun xde lg risau kn

2y trước

Boleh tahu nk rekod mcm mana ? Wktu rasa sakit tu smpai hilang ke mcm mana ?

terus pegi hospital check ..