hamil 7 minggu

Saya sedang hamil 7 minggu tetapi hanya nampak kantung sahaja bila scan dan tidak nampak lagi janin. Adakah ia normal?

32 Các câu trả lời

Sy ikutkan da 7 week. Tapi bile scan, doc ukur baru 6 week. Da nampak kantung, bby n dpat dgr hearbeat. Btw, period mmg regular.

Mungkin awal lagi. Hari tu sy pon mcm tu lepastu kebetulan bleeding pergi la hospital. Scan bawah ada janin. Doa yg baik2

Kalau scan dah 12 minggu tapi nampak kantung je size nya macam 6 minggu. Tu macam mana ya?

Hye, klu ikut lmp sy da 8w2d,tp nmpak kantung sja..Normal ke,Risau sbb First bby.

ye... sama la.. sy hamil 5 mggu.. bila scan npk kantung je.. doktor suh dtg lg 2 mggu..

4y trước

awk dah scan ke

Normal.. Cuba repeat scan dalam 2minggu lagi.. InsyaAllah boleh nampak sudah..

normal 9mggu daa bole check swasta akan nampak heartbeat sekali ☺️

Trimester pertama mmg tak nmpk ape² lg awak.. baru lg tu..

Ikut badan masing2. Sy 7 weeks dah nmpk heartbeat baby

Salam sis nk tnya mcm mana prkembangan sekarang ye?