Scan kantung kosong

Assalamualaikum mommy semua, tadi saya ke klinik untuk scan, kalau ikut kiraan awal dah 7 week, tadi scan nampak kantung sahaja, belum nampak janin. Adakah itu normal? Risau sebab dr ada bagitau ada yang mengandung kantung kosong 😔😔#firstbaby

7 Các câu trả lời

dh tanya doc tak doc sahkan saiz kntung tu berapa week? ada doc yg bagus dia explain elok2, kantung saiz ni is 5 week. mcm saya ikutkan kira awal 6 week but dh scan rupanya masih 5 week, mmg xnampak apa2 masa ni. takut kandungan sis mmg masih awal lagi, sbb tu ramai sarankan scan 8 week ke atas..

7w memang normal sis tak nampk janin.tunggu lg 2 minggu scan lg.insyaallah dah nmpk.

Baru 7 weeks pon. Saya minggu 14 baru nampak heartbeat. Relax.

4y trước

Xscan lansung dah selepas tu. Tunggu scan di kk je. Xpe doa banyak2 ye puan. Jaga diri. 😊

Normal sis..8weeks ke atas biasanya baru nmpak..

normal sis... saya 9w bru nmpk baby dan heartbeat..

normal je tu..

normal..