Effect selepas minum air gula

Saya sebelum dan masa pregnant mmg gula dalam darah rendah… tapi lepas minum air gula rasa makin kurang gula, makan nasi goreng rasa masin, makan menda lain pun rasa masin padehal husband cakap okay je rasa. Normal ke macam ni,? Ada effect kat baby tak? Nak consume apa ya untuk normalkan gula dalam darah ni + hb sekali. #advicepls #firstbaby #bantusharing #ingintahu

1 Trả lời

alahan kot mcm sy apa yg paling masam, sata suka. Suami kelat2 mkn. haha. Yg rasa ok saya rasa pahit 🤭