Set Bersalin Dgn Harga Yg Sedehana Tp Berbaloi.

Saya sdg mencari set jamu ketika berpantang utk dalaman dan luaran yang harga mampu milik. Boleh share tak? Utk yg mengecam kata jamu ni tak perlu ke apa... U better takyah comment OK. U mungkin dgn cara u..kita tak sama..

7 Các câu trả lời

Jamu Seri Dewi Malam Ada 2 jenis jamu dlm set ni Jamu dewi dara rm48 sehari 2 kapsul ada 50 kapsul Ayudara Cafe rm34 sehari 1 sachet ada 12 sachet Kalau nak harga lebih jimat boleh WhatsApp sy 0194203414 Beli siap2 utk stok 44 hari lagi murah

bg sye yg murah set bersalin afiat dlm rm100... yg mahal sikit set bersalin warisan afiat rm 158

Good topic..sy pun tgh crik jamu gak utk bpntang.. 😊

Jamu sisfel sis..😊

white glow sis..rm60 jer

5y trước

Bdw, tq sis

😐try jamu afiat

5y trước

Beli online ke walk-in kedai ye sis?

Afiat👍