sedih

Saya scan Ari tu Kat klinik swasta dia kata nampak kantung usia nak cecah 2 nak masuk 3minggu mcm tu,arini pergi klinik sebab perut sy sakit yang teramat sakit..bile doctor cek dia kata xde kantung tu..Rahim sy semua ok dia kata..yang buat sy sedih..Masa scan pertama dia kata nampak kantung now dia kata x pasti... YaAllah Tak kuat Saya ..

4 Các câu trả lời

Xde bleeding ... doctor klinik swasta tu bagi Surat refer hospital.. doctor kata mmg Tak Ada baby,tapi berkemungkinan appendix ...sedih sgt...

Kalau 5 week pun still xnmpk . Saya pun. At least my mum say better 12 week baru datng klo x mcm2 perfection mereka akn buat

Saya Pula nampak kantung aje di usia 10 minggu.. risau sangt .. NK try ajk husband pi check di klinik luar utk scan.

Masih awal sgt utk scan puan.. Dah ada bleeding ke?