KESAN MAKAN UBAT HORMON KETIKA MENGANDUNG

Sebelum makan ubat hormon, sy check upt ,result -ve. Then sy makan ubat hormon macam biasa. 1st check upt 23/10 (-ve) . 2nd check upt 28/10 ,mula2 tak nampak langsung 2 line. Tapi sy biarkan je upt tu dalam bilik air. Harini 29/10 , masa nak mandi , sy pandang upt semalam. Sekali naik DUA LINE samar2. Nampak tak line tu? siapa pernah alami macam ni? Ubat hormon tu akan beri kesan tak pada kandungan?

KESAN MAKAN UBAT HORMON KETIKA MENGANDUNG
4 Các câu trả lời

Dah tak valid result ni sis. Kalau dibiarkan lama mmg akan keluar evap line

11mo trước

i see. baik

tak valid dah tu. lama sangat. patutnya 5minit je

try sis cek balik upt. mana tahu rezeki sis

hai sis mcm mNa,sis pregnant x masa ni?