period tak datang selepas pantang

Saya risau period saya belum datang.. sy habis pntang bulan 10.. lepastu datang period skali je slepas pantang which is 17.12.2022.. skrg dah 15.3.2023… dah nak dkt 3 bulan lebih tak datang.. sy fully bf sama… buat pregnancy test setiap bln tapi negative.. ptut ke sy risau? #seriusnanya #firstmom #firstbaby #bantusharing #PerlukanBantuan

3 Các câu trả lời

normal kalau fully breastfeed, tak period. ada yang tak period sampai setahun lebih.

sama la. anak dah 6 bulan tp still x period lagi. normal la kot kalau fully bf.

normal, sy anak 6 bulan baru period..