pray for me.

Saya prengnt dah 39 minggu sekarang tunggu lagi 3 hari . Doakan saya dipermudahkan segala urusan. ?

66 Các câu trả lời

Aaaa sy pulak tumpang nervous. Sy bakal bersalin due sebulan lagi 24/11. First baby. Tu yg nervous lain macam huhu moga kita sama sama dipermudahkan urusan dan selamat ibu dan anak aminn

5y trước

Alhamdulillah. Sama ssma la kite yer. Aamiin. Terima kasih sis.

Sama la kita sis 39 minggu cuma beza sehari je... Sy lg 4 hari. Semoga urusan kita semua dipermudahkan.. Aamiinn yarabbal alaminn

Sama la saya sis , saya 39w2d hehe . Kita sama sama doakan semoga dipermudahkan waktu kita nak bersalin nanti , aaminnn .

InsyaAllah sis...bykkan zikir, doa dan baca yasin... Semoga Allah permudahkan buat sis ya... Aamiin 🤲💕

5y trước

Sama2 sis... 💕

Semoga dipermudahkan.. Due saya pun 29.10 ni, belum ada tanda-tanda lagi..

5y trước

Aamiin. Terima kasih. Semoga awak dipermudahkan . Aamiin.

Semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ye sis. Allahumma Aamiin 🤲🏻💕

Saya 38w, lagi 10 hari ++. moga dipermudahkan urusan kita mommy. 🥰

Semoga dipermudahkan urusan sis semasa bersalin dan berpantang...

Amin..semoga kedua2 nye dmudhkn urusn dn selmt kedua2 nye..

Semoga dipermudahkan semuanya 🤗 sama dgn saya sis lagi 3hari

5y trước

Aamiin. Terima kasih. Semoga awak dipermudahkan semuanya. Aamiin