39 weeks today

Hi mommies.. Pls doakan i dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ye, Due date 6/6/2019.. ?

9 Các câu trả lời

Goodluck . Semoga semua dipermudahkan . Mesti tak sabar nak jumpa baby . Anak saya dah nak masuk dua bulan , rasa rindu nak tengok baby masa dia baru lahir . Comel , putih merah merah delima . Nasib ada simpan video dengan gambar dia .

5y trước

Aamiin.. Memang dah tak sabar nak jumpa baby.. Btw tahniah atas kelahiran baby awak.🙂

semoga dipermudahkan urusan bersalin .. saya due 21hb 6 .. xsabar jugak rasany nk tunggu .. skrg ni xde tanda pape ,, cuma sakit pinggang ,pinggul ,, perut rasa nyucuk2 n tegang ,sakit celah kangkang

dh x lama sis nk bersalin ...semoga dipermudahkan segala urusan..amin...

aamiin,smga dprmdhkn urusan sis utk brsalin,tlg doakn sy jgk ye 😉

Dulu sy pn ttunggu2 nk keluarkn baby..baby lak keluar on due date..

Semoga dipermudahkan segala urusan. Aamiin

semoga dipermudahkan proses bersalin ya ..

semga dipermudhkn bersalin 🥰🥰🥰

semoga dipermudahkan brsalin