Berdebar tunggu hari nak bersalin 🥹

Hi mommy2 semua saya dah masuk 36 weeks !!! Doakan saya dipermudahkan urusan bersalin ye 🥺🤲🏼 saya doakan siapa yang due bulan 4 ni dipermudahkan segala urusan bersalin . Hehe berdebor jantung bila tunggu hari je ni hmm macam2 overthinking fikir

14 Các câu trả lời

samaa berdebar anak first kan takda pengalaman langsung🥶 harini baru masuk 35weeks taksangka sangat. taktau nak prepare apa lagi. harap kita semua dipermudahkan urusan bersalin secara normal. amiin amiin

Sy due 28/4 ni..skrng 35w..walaupun ank ke2 tp tetap rsa berdebar..semoga dipermudahkan segala urusan bersalin kita semua..aaminn..hrap sempat mkn lemang n rendang sebelum deliver🤭☺️♥️

slmt berjuang puan.Puan dlm proses nak terhapus dosa2 mashaAllah.smga urusan dipermudahkan., mak dan anak sihat hndakNya..smga dpt bsalin vaginal birth tnpa koyak dan jahit aameen:)

sy sejenis yg debar last minit 😅 ... skrg 37w2d masih belum rasa takut nk brsalin lagi ... yg fikir tk sabar nak raya dgn suami dan bby ja 🤣 .. semoga dipermudahkan urusan kita semua amin ..

1y trước

sama la kite.. tunggu nanti betol2 da masuk LR baru nak debar.. huhu

same ler , sy esok masuk 38weeks baby takde tanda ii nak kuar lagi hope cepat la kuar tak sabar pulak🥹. semoga kita semua dipermudahkan segala urusan bersalin nanti ♥️ #due11/04

1y trước

due date kita sma sis..esok bru masuk 38 week🤗🤗

sayaa due 04.04 🙈 memang dah request ibu nak makan lauk raya awal2 sebelum puasa 🤣🤣 now now dah 39w 😮‍💨😮‍💨 doakan saya bersalin sebelum tarikh due ☺️☺️

1y trước

sama due 4.4.. tapi tadi ada klua darah time kencing.. da refer hosp doc ckp tu tanda2 la tu cuma bukaan xde lg.. still menunggu sbb sy xde rasa sakit apa..sama2 kita berdoa semoga dipermudahkan semua..

saya pun due bulan 4. tp minggu depan 37w saya kena jumpa pakar utk ecv 😌 sbb scan 35w baby pula sonsang. smoga mom2 dipermudahkan urusan bersalin 🙏🏻🫶🏻🌼

due 21/4 harap baby keluar awal sikit hehehe. semoga dipermudahkan urusan semua. doakan saya juga. takut sangat sampai malam2 tak lena tidur hahahaha

Due bila ye Puan? Sy plak baru nk masuk 36weeks☺️. Semoga Allah permudahkan kita untuk melahirkan baby nnti. Inshaa Allah, Aamiinn🤲🏽

Aamiiin🤲..Semoga dipermudahkan segala urusan bersalin nanti..Saya pun menghitung hari juga dh 37M 2H😅, tambah anak sulung...