keluar darah

hye semua .. saya baru 6 weeks pregnant .. tapi hari ni ade keluar darah .. jumlahnya sedikit macam permulaan haid .. ade sape2 tahu or ade yg pernah mengalami x ?

2 Các câu trả lời

sy pun melalui masa d awal kehamilan keluar drh sikit dan rasa sakit perut mcm nak dtg bln.itu normal tanda awal kehamilan.skrg dah slmt melahirkan baby dah 3 bln😄

Mungkin tu spotting kot. Slh 1 tanda awal ketika mengandung. Boleh google tuk info lanjut.. Darah yg x normal bila ia byk sgt dan Ibu rs skit kt abdomen