gatal-gatal satu badan

Saya pregnant dh nk masuk 9 bulan, badan gatal2 sampai tak henti garu sana sini.. sampai luka lah kt kaki.. ada yg alami mcm ni tak? Sampai bila eh gatal ni nk stop? Rimas haa siang mlm tergaru sana sini.. ada tips utk hilangkan gatal ni tak?

3 Các câu trả lời

saya lepas bersalin masih lg badan gatal2...anak da masuk 4 bulan pn kulit mc sensitif...🤣🤣🤣

5y trước

ya betul...sampai nak mandi pn teragak2..hahaha

9bulan dah mknanya nk bersalin dah la kan....nati lps bersalin mgkin akn hilg gatal tu

saya pun sma mcm puan....skli dgn ank sy yg no 2 pun jd gatal...