Muntah

Saya pregnant dah 3 bulan. Muntah morning sickness memang xpernah stop. Semua yg saya makan x kira sarapan atau lunch dan dinner pasti akan keluar balik. Sampaikan perut saya kosong. Hari hari saya mcm ni. Ada x mommies yg pernah alami situasi mcm ni? Dan apa harus saya lakukan. Saya dah cuba mcm mcm cara mcm mcm makanan tp saya pasti akn muntah balik lepas makan. Selagi semua makanan x keluar selagi tu xkan stop.

30 Các câu trả lời

Saya morning sickness sampai warded ..masuk air sampai 23botol.. Agak teruk alahan ..nak mkn minum saya kene paksa tgn untuk masuk dlm mulut ..muntah apa sahaja yg masuk ..mmg takleh dilupakan fasa Alahan