Just nak luah

Saya pregnant & ada alahan dngn beberapa jenis makanan.. nak di jadikan cerita, nenek husband suka paksa2 saya makan apa yg ada dkt rumah dia.. saya cakap baik2 yg saya ada alahan, pastu dia ulang2 jgk suruh makan.. saya jadi sakit hati, saya makan je la bagi dia puas hati.. so tak sampai berapa minit saya termuntah.. tiba2 nenek sentap, dia cakap "ye la dia masak tak sedap, sampai nak muntah2 bagai" lahhhhhh tak faham la aku, setiap kali datang rumah nenek husband mesti stress..

2 Các câu trả lời

Orang tua tu tak pernah alahan kot. Husnuzon jela sis. Bila dah tahu macam tu memang nak tak nak kena makan huhu. Sabar ye sis.

1y trước

Hm tu la.. kadang2 tu bila suami ajak pergi sana, saya malas betul. Tapi sbb nak kena jaga hati, terpaksa jgk la.. thanks ye bagi semangat 😊

Org tua ni kadang makin tua makin bukan2 prangai