Senaman kurangkan berat badan masa pregnant 9 week

Saya pregnant 9 week .sa ada masalah berat berlebihan.bolehkah saya buat senaman kurangkan berat badan masa pregnat,?

3 Các câu trả lời

blh buat senaman yg selamat utk ibu hamil... Berjalan, berenang... ada juga di youtube KKM pasal senaman ikut trimister juga dan jika ada masalah uri, dptkan masihat doktor utk senaman ok

3y trước

ok terima kasih

Sis makan fibremeal, katanya hb okay. Pastu berat pon trun. Saya tgok org mkn bnyk yg mnjadi

biasanya dimana boleh dapat fibermeal tu..selamat ka utk ibu hamil?

3y trước

Saya tgok kat tiktok akak ni , tgok ramai jgk yg try mcm menjadi