Sukar bernafas

Saya pregnant 8week 2hari sekarang saya megalami sukar bernafas ada iya normal

2 Các câu trả lời

Sy pn alami..dr sejak awal kandungan.. sy urut ke bawa dr dada smpi atas abdomen.. bila da sendawa lega sikit.. klau rasa ada berdetik tu bhgian dada turun kan sikit smpi ke bahagian atas abdomen.. jangan urut bhgian perut tengah.. sapu ubat angin je 😁😁 alhamdulilah bole nafas senang ckit

3y trước

Berdetik seperti berdenyut.. benda tu yg nak d turun kan sikit.. bila naik ke dada mmg sukar nak bernafas

mg smuanya baik2 shj dan dpmudahkan segalanya..aamiin