scan TVS 6w tak nampak kantung

saya pregnant 6w3d, tapi tadi scan TVS tak nampak kantung 😔 lmp on 23/3, ovulation on 4/4. risau sgt, doc kata kemungkinan mengandung luar rahim. ada ke yg after 2 weeks scan balik tiba² ada kantung & baby?

15 Các câu trả lời

Sy sis. Tak apa tggu je next scan. Sy da weeks 9 pn baby xnmpk lagi. Kantung je ada

6week awal lg nk scan.. Tunggu 8-11week puan.. Sekarang mcm mana dh?

2y trước

hai saya baru baca komen puan. yes saya mengandung luar rahim dan tiub kiri pecah, so emergency operation on baby 9 weeks. seminggu sebelum tu memang ada discharge something seakan kantung and doc cakap dah gugur. tapi rupanya tu bukan kantung. it is just seakan kantung. tapi Alhamdulillah sekarang saya dah pregnant balik ☺️

semoga semuanya baik baik jea.Aaaminn

semoga ade rezeki sis

saya pom sama